wonen
ZILT wonen slider villa

Binnen en buiten verbonden

ZILT wonen slider sancta maria

Sculpturale villa

ZILT wonen slider villa2

Maximale woonbeleving

We creëren fijne plekken zowel binnen als buiten en verbinden die tot een ruimtelijk, speels en spannend geheel met een maximum aan interactie, gebruikswaarde en beleving.

Uitgelicht

Villa voegt zich organisch in het landschap

Villa Holterberg

De gevel van de villa meandert soepel om de bomen heen en creëert plekken, zowel binnen als buiten. Door de vorm voegt de villa zich organisch in de omgeving. Verdiepingshoge puien verbinden binnen en buiten en creëren prachtige uitzichten op het omringende bos.

Lees meer
Villa Holterberg oostgevel
“We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve huizen en villa’s. Interieur en architectuur zijn daarbij onlosmakelijk met elkaar verbonden.”

Sculpturale villa in het bos 

Villa Sancta Maria, Noordwijkerhout

Een huis laten ontwerpen op een kavel, slechts op een steenworp afstand gelegen van de Nederlandse kust: voor velen een droom, maar voor de gelukkige bewoners van deze kubistische villa werkelijkheid.

Lees meer
"We ontwerpen plekken, zowel binnen als buiten en brengen die op een ruimtelijke en spannende manier met elkaar in verbinding."

Een huis in een huis

Woonhuis Winsum

Het ontwerp genereert een hoge mate van flexibiliteit in de plattegrond. De formele buitengevel met de kolommen bepaalt het beeld. Daarachter plooit de binnenste gevel zich vrij om het interieur heen. Door de gelaagde gevel ontstaat een speels en spannend beeld.

Lees meer
“In onze ontwerpen hebben we bijzondere aandacht voor het karakter van de plek en de kwaliteiten die op de locatie te vinden zijn.”

Rust, ruimte en privacy

Woonhuis Doorn

Het woonhuis is uitgevoerd in natuurlijke en duurzame materialen: zink, natuursteen en hout. De hemelafvoeren zijn weggewerkt in de gevel. Samen met de verholen goot en de strakke detaillering resulteert dit in een woonhuis dat zowel speels en spannend is als rust uitstraalt.

Lees meer
ZILT Doorn 1
“Door gelaagdheid, flexibiliteit, vides, zichtlijnen en lijnenspel, creëren we een speelse en ruimtelijke beleving.”

Maximaal contact met de omgeving

Villa Kerckebosch

Villa en landschap, vorm en contravorm grijpen in elkaar en gaan een nauwe verbinding aan, waardoor er maximaal contact is met en zicht op de bosrijke omgeving. Het resultaat, een sculpturale villa met fijne plekken zowel binnen als buiten

Lees meer
08 Kerckebosch DSC7151 V3 lichter
"Door de sculpturale vorm grijpen in- en exterieur in elkaar en is er maximaal contact met de omgeving."

Grenzeloze ruimte

Villa Rodenrijs

Het ontwerpen van een woonhuis of villa zien we als een kans om ook de buitenruimte vorm te geven. Deze is minstens zo belangrijk. We ontwerpen fijne en intieme plekken, zowel binnen als buiten en verbinden die op een speelse en spannende manier met elkaar. Zo ontstaat een vloeiende en grenzeloze ruimte.

Lees meer
Grenzeloze ruimte
"We creëren fijne plekken, zowel binnen als buiten, en brengen die op een speelse en spannende manier met elkaar in verbinding, waardoor er veel te beleven valt."

Bekijk ook